A tegnapi dolog miatt eléggé magam alatt vagyok, ráadásul kijött a herpeszem is. Fantasztikusan csodálatos, amiket összeolvastam róla, itt van néhány kellemes részlet: 

"A különböző herpesz vírusok szinte minden egészséges ember bőrén és nyálkahártyáján megtalálhatóak. Megjelenésüket azonban mindenkinél más és más hatás aktivizálja. A kiváltó okok közül a leggyakoribbak: a szervezet legyengülése, valamilyen gyulladás vagy lázas betegség, gyomorrontás, erős lelki trauma, fizikai stressz, munkahelyi-, családi- vagy párkapcsolati problémák, valamilyen szervezetünk számára nem szimpatikus étel vagy ital, erős napfény vagy ultraibolya sugárzás, más fertőzések, terhesség, menstruáció, vagy fogászati kezelés."

Csúcs. Mondok jobbat:

"Tartózkodj az argininban gazdag ételektől. A herpeszvírusnak szüksége van erre az esszenciális aminosavra a szaporodáshoz. Ha tehát igazán hatékonnyá akarod tenni a herpesz elleni óvintézkedéseket, kerüld a csokoládé, a kóla, a sör, a borsó, az olajos magvak, a zselatin és a teljes kiőrlésű gabonafélék fogyasztását is."

Tehát. Étkezzek egészségesen, de ez egyenes úton jár azzal, hogy a herpesznek táptalajt adok. Döntse már el valaki, mi a jó és mi nem...

Fogkefénket cseréljük le a herpesz után. Szuper, végül is havonta cserélhetném. Amúgy meg múlt héten vettem újat. Most már lehet ideje elmenni dokihoz.

Szóval most nagyon morcos vagyok, főleg hogy tegnap nem tornáztam, nem futottam. Most csinálok egy kis hasizmot. Legalább a pocim legyen szép ha már a szám nem az.

Szerző: Suricata  2012.06.11. 13:24 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meandmirror.blog.hu/api/trackback/id/tr354579594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása