A tegnapi szülinapozás kicsit...hogy is mondjam. Szerintem mindenki érti. Éljen a salátaevés a tortával karon öltve. Sebaj. Ma már megint csak saláta van a porondon :) Nem ezen fog múlni. Tudom. Nyilván nem fogok heti egyszer "bezabálni", azzal a szöveggel, hogy nem ezen fog múlni, de az is nyilvánvaló, hogy csorgó nyállal nem fogom nézni a többieket, mert annak tudván-tudom, hogy az a vége, hogy két nap alatt három tábla csoki és minden, mi "szem, szájnak ingere".

Leírtam már azt is, hogy nem szándékozom semmit megvonni magamtól a későbbiekben, de egyelőre a kajacsökkentést a salátával való pótlás jelenti. Természetesen most jobban kell figyelnem, de azt is tudom magamról, hogy képtelen lennék lemondani a tésztákról és az édességről egész életemben, így remélem alkalmazható középút az, hogyha csak lecsökkentem a mennyiséget. A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad, és a ruháim rám jönnek. 

üdv. Salátaevő

Egy kis plusz erő. Ő is le akar fogyni, ami motiváló, mert nekem feleannyit sem kell leadnom, és motiváló, mert tudjuk, hogy csak akarat kérdése!

Szerző: Suricata  2012.05.20. 12:48 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meandmirror.blog.hu/api/trackback/id/tr814527264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása